sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Multinationaalinen ruokapäivä

Mahtiviikonloppu! Eilen vierailtiin Fragranze-hajuvesimessuilla joista arvosanaksi tyydyttävä. Jo ovella vastaan lehahti hajujen kakofonia, joten itse hajuvesiä ei edes tehnyt mieli haistella. Messupaikka oli upea, vanha raunio, jonka päälle oli yksinkertaisuudessaan laitettu vain peltikatto. Frangranzen jälkeen pistäydyimme lounaalla intialaisessa ravintolassa. Ruoka oli erityislaatuisen maittavaa.
Kotiin päästyäni vaihdoin kevyemmät vaatteet ylleni ja otin powerwalkin läheiselle rannalle. Kuinka rentouttavaa! Rannan vieressä on pieni viheriö missä koirat juoksivat vapaana. Ikävähän siinä iski omaa lutupussia, kääpiömäyräkoiraani S:ää.
Sushiravintola nimeltä Kome, hallelujah mitä annoksia! Makunautinto ei ollut halvimmasta päästä, mutta voin rehellisyyden nimissä sanoa, että ateria oli joka euron arvoinen. Edessämme kulki liukuhihna ja liukuhihnan toisella puolella kokit loivat mitä upeampia annoksia. Liukuhihnalta sai valita itseään miellyttävät annokset ja ne laskutettiin lopussa lautasten värin perusteella. Molto bene!
Alle kolmen euron viinien nautiskelu saattoi meidät auliisti Firenzen yöelämään. Sanotaanko näin, että Firenzen drinkit ovat alkoholipitoisuudeltaan keskimäärin noin kaksi kertaa vahvempia, ellei jopa enemmän.
Yöllä makuelämyksen tarjosi asuntoani vastapäätä sijaitseva kebabravinteli, joka kuin ihmeen kaupalla oli auki kolmen-neljän aikaan yöllä.
En pidä kebabista. Tai en ainakaan pitänyt ennen eilistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti